Giriş Kayıt
Dean McGinnes

Dean McGinnes


Müzisyen, Müzisyen

Dean McGinnes, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 5.3 92
2011 Belgesel Müzik 7.5 200
2008 Belgesel Müzik 8.1 1,084
2003 Game-Show Müzik 5.9 215

Yakın ve Uzak
1988 Dram Müzik 5.2 4,838
1971 News Müzik 2.4 133
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018