Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 11,956

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 153,110

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 551,886

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 255,910

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 186,729

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 512,799

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 51,656
2014 Dram Çeşitli 7.7 336,715
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 330,535

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 43,903
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,015

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 103,360
2014 Komedi Çeşitli 7.2 79,671

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 619,336

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,240
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,554
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 96,706

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 31,517
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 225,818
2012 Komedi Çeşitli 5.7 19,632

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 93,615
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 53,759

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 547,614

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,145,566
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 71,218

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 115,103

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,709

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,574,801

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 454,999

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,670

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 62,525

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,741

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,722
2007 Korku Çeşitli 6.8 219,680

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 371,354

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 66,409

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 74,379
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,171

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 20,894

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 76,943

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 37,668

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,786

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,148

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 96,351
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017