Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Çeşitli    

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.7 112,356
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 127,901

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 13,437

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 167,719

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 572,377

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 263,209

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 192,221

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 531,806

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 53,535
2014 Dram Çeşitli 7.7 350,579
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 338,768

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 44,913
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,555

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 104,940
2014 Komedi Çeşitli 7.2 83,626

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 633,094

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,717
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 135,542
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 98,556

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 32,313
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 229,651
2012 Komedi Çeşitli 5.7 20,125

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 95,187
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 54,609

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 558,115

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,211,651
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 72,327

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 118,034

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,846

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,615,446

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 463,004

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,770

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 63,104

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,940

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,905
2007 Korku Çeşitli 6.8 224,817

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 381,995

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 66,990

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 75,790
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,441

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,000

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 78,419

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 38,129

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,068

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,510

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 97,566
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017