Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Çeşitli 5.1 35,234

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.6 157,179
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 151,925

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 15,466

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 190,002

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 618,811

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 277,305

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 202,244

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 583,907

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 56,758
2014 Dram Çeşitli 7.7 384,974
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 357,334

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.5 46,958
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,968

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 108,166
2014 Komedi Çeşitli 7.2 91,842

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 665,230

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 32,916
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 141,338
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 6.9 101,603

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 34,248
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 238,887
2012 Komedi Çeşitli 5.7 21,106

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 99,470
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 56,545

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 578,667

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,320,062
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 74,336

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 124,429

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 43,394

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,711,435

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.6 477,912

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,993

Dost Kazığı
2008 Biyografi Çeşitli 6.4 64,240

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 27,502

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.0 15,550
2007 Korku Çeşitli 6.8 232,475

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 400,223

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 68,793

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 78,829
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,441

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,596

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 81,133

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 39,575

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.7 55,117

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,510

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 100,392
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018