Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.7 76,474
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 119,530

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 12,723

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 160,195

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 561,487

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 259,408

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 189,462

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 521,762

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 52,660
2014 Dram Çeşitli 7.7 343,547
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 334,455

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 44,376
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,555

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 104,124
2014 Komedi Çeşitli 7.2 81,407

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 625,378

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,444
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 133,984
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 97,654

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 31,874
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 227,601
2012 Komedi Çeşitli 5.7 19,854

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 94,404
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 54,165

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 552,915

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,165,951
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 71,777

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 116,723

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,846

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,593,471

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 458,740

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,700

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 62,820

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,940

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,905
2007 Korku Çeşitli 6.8 222,749

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 375,552

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 66,710

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 75,153
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,171

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,000

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 77,668

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 37,773

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,068

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,510

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 96,942
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017