Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 11,480

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 147,957

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 545,362

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 253,497

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 184,951

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 507,455

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 51,208
2014 Dram Çeşitli 7.7 331,903
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 327,707

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 43,599
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,015

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 102,878
2014 Komedi Çeşitli 7.2 78,524

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 615,111

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,117
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 131,686
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 96,163

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 31,272
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 224,577
2012 Komedi Çeşitli 5.7 19,384

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 93,175
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 53,498

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 544,042

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,133,785
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 70,862

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 114,497

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,496

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,562,205

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 452,746

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,613

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 62,353

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,430

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,722
2007 Korku Çeşitli 6.8 217,617

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 368,978

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 66,239

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 74,021
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,171

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 20,781

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 76,572

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 37,508

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,648

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,148

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 95,982
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017