Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 10,230

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 134,442

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 528,664

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 248,528

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 181,163

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 494,341
2015 Dram Çeşitli 7.7 319,420

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 50,161
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 320,203

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 42,974
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,015

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 101,719
2014 Komedi Çeşitli 7.2 75,673

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 604,657

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 30,860
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 129,580
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 94,975

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 30,780
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 222,108
2012 Komedi Çeşitli 5.7 19,194

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 92,123
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 52,934

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 534,869

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,106,019
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 70,125

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 113,104

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,141

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,532,632

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 447,635

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,406

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 62,079

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,036

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,531
2007 Korku Çeşitli 6.8 214,990

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 364,036

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 65,782

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 73,135
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,171

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 20,648

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 75,809

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 37,157

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 51,918

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,148

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 95,185
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017