Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 11,017

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 142,598

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 538,174

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 251,378

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 183,358

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 501,275
2015 Dram Çeşitli 7.7 326,831

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 50,799
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 324,483

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 43,315
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,015

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 102,418
2014 Komedi Çeşitli 7.2 77,395

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 610,319

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,006
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 130,798
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 95,692

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 31,064
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 223,428
2012 Komedi Çeşitli 5.7 19,384

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 92,681
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 53,279

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 538,692

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,122,190
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 70,561

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 113,870

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,154

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,548,802

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 450,378

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,544

Dost Kazığı
2008 Komedi Çeşitli 6.5 62,246

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,430

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.1 14,722
2007 Korku Çeşitli 6.8 216,447

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 366,677

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 66,026

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 73,654
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,171

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 20,730

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 76,260

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 37,340

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,373

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,148

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 95,614
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,016) Assassin's Creed (9,009) Doctor Strange (5,399) Allied (4,436) Passengers (3,675) Moana (3,092) Arrival (2,888) Forushande (2,704) Split (2,517) Lion (2,246)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,908) The Flash (6,804) Vikings (4,464) Supernatural (3,320) Suits (3,169) Blindspot (3,090) Arrow (3,089) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,892) Sherlock (2,678) Black Sails (2,320)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017