Giriş Kayıt
Richard Neale

Richard Neale


Görüntü Yönetmeni, Makyaj

Richard Neale, görüntü yönetmeni, makyaj. (2014) Love, Rosie (2014), (2007) Ölümcül Oyun (2007), (2011) Ra.One (2011), (2005) Chromophobia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Çeşitli 5.4 5,219

Hayat
2017 Korku Çeşitli 6.6 127,066
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 135,316

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 13,970

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 173,382

Marslı
2015 Macera Çeşitli 8.0 582,687

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 266,381

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 194,523

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 539,697

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Çeşitli 5.5 54,359
2014 Dram Çeşitli 7.7 357,690
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 342,528

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Çeşitli 5.6 45,357
2014 Komedi Çeşitli 6.2 15,555

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 105,693
2014 Komedi Çeşitli 7.2 85,531

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 639,966

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 32,003
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 136,781
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Trans
2013 Suç Çeşitli 7.0 99,345

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 32,698
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 231,709
2012 Komedi Çeşitli 5.7 20,282

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 95,910
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 31,887

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 54,766

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 562,578

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,247,312
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 72,801

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Çeşitli 7.2 119,334

Londra Bulvarı
2010 Suç Çeşitli 6.2 41,846

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,634,109

Göster Gününü
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 466,473

Kayıp Hazine
2009 Macera Çeşitli 5.4 6,770

Dost Kazığı
2008 Biyografi Çeşitli 6.5 63,351

Ölümcül Oyun
2007 Dram Çeşitli 6.5 26,940

Kadının Olamam
2007 Komedi Çeşitli 6.0 15,138
2007 Korku Çeşitli 6.8 227,008

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Çeşitli 7.9 386,446

Skandal
2006 Dram Çeşitli 7.4 67,395

Hirsiz
2006 Dram Çeşitli 6.5 20,080

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Çeşitli 6.9 76,470
2006 Komedi Çeşitli 7.1 11,441

Alacakaranlık
2006 Dram Çeşitli 6.0 11,421

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,249

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 79,037

Kanıt
2005 Dram Çeşitli 6.8 38,463

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,068

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Çeşitli 6.9 19,510

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 98,217
2005 Dram Çeşitli 6.2 1,703
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017