Giriş Kayıt
Estelle Fialon

Estelle Fialon


Yapımcı, Oyuncu

Estelle Fialon, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı    
2016 Belgesel Yapımcı 6.7 19
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 283
2015 Dram Yapımcı 6.5 119

Babil Okulu
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 188
2013 Oyuncu 7.4 2,670

Bekçiler
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 4,627
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 8

Ağaç
2010 Dram Çeşitli 6.6 3,823
2010 Belgesel Yapımcı 7.6 33
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018