Giriş Kayıt
Estelle Fialon

Estelle Fialon


Yapımcı, Oyuncu

Estelle Fialon, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 6.7 19
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 283
2015 Dram Yapımcı 6.5 119

Babil Okulu
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 188
2013 Oyuncu 7.4 2,670

Bekçiler
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 4,627
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 8

Ağaç
2010 Dram Çeşitli 6.6 3,823
2010 Belgesel Yapımcı 7.6 33
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017