Giriş Kayıt
Shawnah Donley

Shawnah Donley


Dublör, Oyuncu

Shawnah Donley, dublör, oyuncu. The Playboy Club (2011), The Mob Doctor (2012), (2011) Salgın (2011), (2011) Utanmaz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 7.2 2,541
2013 Aksiyon Dublör 5.4 35,346

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 571,909
2012 Suç Oyuncu
Dublör
6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 24,540

Utanmaz
2011 Komedi Dublör 8.7 120,161

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 185,894
2011 Aksiyon Dublör 7.8 7,286
2011 Suç Dublör 6.5 4,557
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017