Giriş Kayıt
Shawnah Donley

Shawnah Donley


Dublör, Oyuncu

Shawnah Donley, dublör, oyuncu. The Playboy Club (2011), The Mob Doctor (2012), (2011) Salgın (2011), (2013) Dhoom:3 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.3 4,113
2016 Suç Dublör 7.0 4,638
2013 Aksiyon Dublör 5.4 36,545

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 604,070
2012 Suç Oyuncu
Dublör
6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 26,772

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 191,882

Utanmaz
2011 Komedi Dublör 8.7 141,686
2011 Aksiyon Dublör 7.8 7,286
2011 Suç Dublör 6.5 4,614
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,638) Blade Runner 2049 (3,495) Jigsaw (2,626) Last Flag Flying (2,426) The Man from Earth: Holocene (2,404) Geostorm (2,365) The Open House (1,343) Dunkirk (1,176) The Foreigner (1,043) It (1,009)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,063) Black Mirror (5,601) Supernatural (4,698) The Big Bang Theory (4,038) Shameless (2,632) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,567) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,888) Knightfall (1,471)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018