Giriş Kayıt
Shawnah Donley

Shawnah Donley


Dublör, Oyuncu

Shawnah Donley, dublör, oyuncu. The Playboy Club (2011), The Mob Doctor (2012), (2011) Salgın (2011), (2013) Dhoom:3 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.3 2,438
2016 Suç Dublör 7.1 4,468
2013 Aksiyon Dublör 5.4 36,545

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 595,637
2012 Suç Oyuncu
Dublör
6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 26,359

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 190,671

Utanmaz
2011 Komedi Dublör 8.7 136,568
2011 Aksiyon Dublör 7.8 7,286
2011 Suç Dublör 6.5 4,607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017