Giriş Kayıt
Shawnah Donley

Shawnah Donley


Dublör, Oyuncu

Shawnah Donley, dublör, oyuncu. The Playboy Club (2011), The Mob Doctor (2012), (2011) Salgın (2011), (2011) Utanmaz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 7.4 1,707
2013 Aksiyon Dublör 5.4 35,346

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 569,114
2012 Suç Oyuncu
Dublör
6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 24,266

Utanmaz
2011 Komedi Dublör 8.7 117,771

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 185,327
2011 Aksiyon Dublör 7.8 7,078
2011 Suç Dublör 6.5 4,550
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017