Giriş Kayıt
Shawnah Donley

Shawnah Donley


Dublör, Oyuncu

Shawnah Donley, dublör, oyuncu. The Playboy Club (2011), The Mob Doctor (2012), (2011) Salgın (2011), (2011) Utanmaz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 7.1 3,541
2013 Aksiyon Dublör 5.4 35,346

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 577,045
2012 Suç Oyuncu
Dublör
6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 25,098

Utanmaz
2011 Komedi Dublör 8.7 124,376

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 187,025
2011 Aksiyon Dublör 7.8 7,286
2011 Suç Dublör 6.5 4,575
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017