Giriş Kayıt
Shu Watanabe

Shu Watanabe


Oyuncu

Shu Watanabe, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 7.8 22
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 9,227
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 78
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 100
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017