Giriş Kayıt
Alberto Flores

Alberto Flores


Kameraman

Alberto Flores, kameraman. La casa de papel (2017), Que Dios nos perdone (2016), La llamada (2017), Gelin (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Kameraman 6.5 1,923
2017 Aksiyon Kameraman 8.7 68,695
2016 Gerilim Kameraman 7.2 3,778
2015 Macera Kameraman 8.3 2,736

Gelin
2015 Dram Kameraman 6.8 1,337
2014 Aksiyon Kameraman 5.4 3,060
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 1,117
2014 Kısa Metraj Kameraman    

Son
2012 Dram Kameraman 4.9 2,699
2010 Tarihi Kameraman 6.4 387
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018