Giriş Kayıt
Alberto Flores

Alberto Flores


Kameraman

Alberto Flores, kameraman. Darphane Soygunu (2017), Que Dios nos perdone (2016), La llamada (2017), Gelin (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Kameraman 6.6 1,636

Darphane Soygunu
2017 Aksiyon Kameraman 8.8 19,828
2016 Gerilim Kameraman 7.2 3,778
2015 Macera Kameraman 8.3 2,070

Gelin
2015 Dram Kameraman 6.8 1,337
2014 Aksiyon Kameraman 5.4 3,060
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 1,117
2014 Kısa Metraj Kameraman    

Son
2012 Dram Kameraman 4.9 2,699
2010 Tarihi Kameraman 6.4 387
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018