Giriş Kayıt
Alan Mathis

Alan Mathis


Oyuncu

Alan Giddens, oyuncu.

Gerçek İsmi: Alan Giddens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 7.7 3,813

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 49,728
2016 Gerilim Oyuncu 3.2 86

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 82,276
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,631
2015 Komedi Oyuncu 8.5 22
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,332
2014 Komedi Oyuncu 1.8 5,945
Dizi Altyazıları
Vikings (6,563) Shameless (4,581) Game of Thrones (3,300) Mr. Robot (3,061) Supernatural (2,844) Arrow (2,281) The Big Bang Theory (2,262) Outlander (2,067) Gotham (1,864) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,803)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017