Giriş Kayıt
Alan Mathis

Alan Mathis


Oyuncu

Alan Giddens, oyuncu.

Gerçek İsmi: Alan Giddens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 46,741
2016 Gerilim Oyuncu 3.2 86

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 78,985
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,631
2015 Komedi Oyuncu 8.5 22
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,007
2014 Komedi Oyuncu 1.8 5,945
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017