Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt. Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 332,741

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 157,285
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,999

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 303,876

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 225,074

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 86,080
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 332,824

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 158,805
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 20,995

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,293

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 26,617
2014 Dram Görsel Efekt 8.4 833

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 843,860

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 510,775

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 113,098

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 250,683
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 198,557

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 108,177
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 129,489

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 525,108

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 636,420
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.2 15
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 569,926

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 230,117
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 9,638
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018