Giriş Kayıt
Luke Armstrong

Luke Armstrong


Görsel Efekt

Luke Armstrong, görsel efekt. Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Testament of Youth (2014), Hazine Avcıları (2014), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 358,670

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 160,488
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,940

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 308,365

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 227,282

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 87,512
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 335,020

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 159,715
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.3 21,266

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,318

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 26,835
2014 Dram Görsel Efekt 8.4 833

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 857,309

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 515,243

Hazine Avcıları
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 113,728

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 252,011
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 199,381

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 108,892
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 130,252

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 528,395

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 642,036
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.2 15
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 572,352

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 231,248
2011 Suç Görsel Efekt 7.9 9,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018