Giriş Kayıt
Yarett Harper

Yarett Harper (34)


Oyuncu, Dublör

Yarett Harper, 09 Kasım 1982 doğumlu oyuncu, dublör. Maximum Ride (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1982
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Macera Dublör 5.9 333
2016 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.8 2,300
2016 34 Bilim-Kurgu Dublör 1.9 1,287
2016 34 Aksiyon Dublör 5.1 2,670

Gizemli Gerçek
2015 33 Gizem Oyuncu 6.2 27,180

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 298,146
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017