Giriş Kayıt
David Edwards

David Edwards


Oyuncu

David Edwards, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 888
2015 Gizem Oyuncu 7.7 7
2013 Dram Oyuncu 6.9 117
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 135
2008 Korku Oyuncu
   
Film Altyazıları
Black Panther (3,158) Red Sparrow (2,626) Cargo (2,267) Game Night (1,974) L'insulte (1,397) Deadpool (1,315) True Crimes (1,115) Avengers: Infinity War (1,054) Annihilation (1,004) Den of Thieves (995)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,641) Supernatural (6,346) La casa de papel (4,757) The 100 (4,541) The Flash (4,306) Gotham (3,176) Arrow (3,127) Legion (3,058) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,948) 13 Reasons Why (2,708)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018