Giriş Kayıt
Bruno Gau

Bruno Gau


Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Bruno Gau, sanat bölümü, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,157

Geçen Kış
2011 Dram Sanat Bölümü 5.8 137
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
4.3 109
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.8 91
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.2 246

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 731
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018