Giriş Kayıt
Morgan Strebler

Morgan Strebler


Oyuncu

Morgan Strebler, oyuncu. Kayıp Kız (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 369,153

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 60,876

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 499,286

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 662,958

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 91,946

Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6.7 194,800

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 50,717
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017