Giriş Kayıt
Morgan Strebler

Morgan Strebler


Oyuncu

Morgan Strebler, oyuncu. Kayıp Kız (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 47,608

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 444,214

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 609,891

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 89,268

Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6.7 186,475

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 49,014
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017