Giriş Kayıt
Morgan Strebler

Morgan Strebler


Oyuncu

Morgan Strebler, oyuncu. Kayıp Kız (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 334,911

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 55,722

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 480,450

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 641,515

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 90,832

Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6.7 190,958

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 49,944
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017