Giriş Kayıt
Morgan Strebler

Morgan Strebler


Oyuncu

Morgan Strebler, oyuncu. Kayıp Kız (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 280,042

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 51,553

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 462,923

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 626,117

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 90,103

Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6.7 188,539

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 49,422
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017