Giriş Kayıt
Morgan Strebler

Morgan Strebler


Oyuncu

Morgan Strebler, oyuncu. Kayıp Kız (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 377,172

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 62,116

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 509,102

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 669,835

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 92,325

Son Durak
2000 Korku Oyuncu 6.7 196,163

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 51,110
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,183) Shameless (6,575) Mr. Robot (6,280) Game of Thrones (3,702) Peaky Blinders (2,551) Manhunt: Unabomber (2,482) Lucifer (1,933) Designated Survivor (1,808) Supernatural (1,521) The Big Bang Theory (1,446)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017