Giriş Kayıt
Sajid Sanwari

Sajid Sanwari


Kameraman

Sajid Sanwari, kameraman. Boss (2013), Miss Lovely (2012), Biz Aileyiz (2010), (2016) Airlift (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 8.3 38,055
2015 Dram Kameraman 8.1 11,277
2013 Aksiyon Kameraman 5.5 8,130
2012 Dram Kameraman 6.7 2,480
2012 Suç Kameraman 7.3 30,049

Biz Aileyiz
2010 Dram Kameraman 5.5 2,181
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017