Giriş Kayıt
Sajid Sanwari

Sajid Sanwari


Kameraman

Sajid Sanwari, kameraman. Boss (2013), Miss Lovely (2012), Biz Aileyiz (2010), Chef (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.5 1,145
2016 Aksiyon Kameraman 8.2 41,352
2015 Dram Kameraman 8.1 12,335
2013 Aksiyon Kameraman 5.5 8,130
2012 Suç Kameraman 6.7 2,552
2012 Suç Kameraman 7.3 30,049

Biz Aileyiz
2010 Dram Kameraman 5.5 2,181
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018