Giriş Kayıt
Sajid Sanwari

Sajid Sanwari


Kameraman

Sajid Sanwari, kameraman. Boss (2013), Miss Lovely (2012), Biz Aileyiz (2010), (2016) Airlift (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 8.2 39,657
2015 Dram Kameraman 8.1 11,876
2013 Aksiyon Kameraman 5.5 8,130
2012 Dram Kameraman 6.7 2,480
2012 Suç Kameraman 7.3 30,049

Biz Aileyiz
2010 Dram Kameraman 5.5 2,181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017