Giriş Kayıt
Malte Aronsson

Malte Aronsson


Oyuncu

Malte Aronsson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Last Sentence
2012 Biyografi Oyuncu 6.1 494
2011 Suç Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.2 799

Sevilen
2010 Dram Oyuncu 7.0 3,424
2005 Dram Oyuncu 6.3 372
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018