Giriş Kayıt
Kento Yamazaki

Kento Yamazaki (22)


Oyuncu

Kento Yamazaki, 07 Eylül 1994 Itabashi, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Anazâ (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1994
Doğum Yeri: Itabashi, Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 22 Dram Oyuncu 7.9 33
2016 Komedi Oyuncu    
2016 22 Komedi Oyuncu 5.8 150
2015 21 Dram Oyuncu 7.0 310
2015 21 Komedi Oyuncu    
2015 21 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.2 280
2014 20 Romantik Oyuncu 6.3 348
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
2013 19 Komedi Oyuncu    
2012 18 Dram Oyuncu 6.2 269
2012 18 Korku Oyuncu 6.2 464
2011 17 Dram Oyuncu 6.6 375
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017