Giriş Kayıt
Marcus Cooley

Marcus Cooley


Sanat Bölümü, Kameraman, Animasyon

Marcus Cooley, sanat bölümü, kameraman, animasyon. Özgürlük Yürüyüşü (2014), The Night Before (2015), Survivor's Remorse (2014), Star (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
8.5 52
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,729
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Sanat Bölümü
4.6 156
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 45,187

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.6 209,361

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 382,338

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 165,111

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.2 307,258
2015 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,976

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 69,093

Müptela
2014 Dram Çeşitli 5.2 6,715
2014 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,673
2013 Biyografi Sanat Bölümü    
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 70,537
2013 Suç Sanat Bölümü 6.1 2,081
2013 Aile Sanat Bölümü 7.0 2,504
2013 Komedi Kameraman 7.9 18,655

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 109,118
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Çeşitli 6.3 143,270

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 557,754

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 305,439

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Animasyon 4.4 20,080
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,756

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 238,823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017