Giriş Kayıt
Marcus Cooley

Marcus Cooley


Sanat Bölümü, Kameraman, Animasyon

Marcus Cooley, sanat bölümü, kameraman, animasyon. Özgürlük Yürüyüşü (2014), The Night Before (2015), Star (2016), Survivor's Remorse (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
8.5 52
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Sanat Bölümü
4.6 156
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,954
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 46,586

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.6 214,106

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 390,225

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 167,822

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.2 310,673
2015 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,976

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 69,961

Müptela
2014 Dram Çeşitli 5.2 6,795
2014 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,774
2013 Biyografi Sanat Bölümü    
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 71,177
2013 Suç Sanat Bölümü 6.1 2,116
2013 Aile Sanat Bölümü 7.0 2,504
2013 Komedi Kameraman 7.9 18,919

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 109,797
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Çeşitli 6.3 144,355

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 562,672

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 307,992

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Animasyon 4.4 20,080
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,756

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 241,157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017