Giriş Kayıt
Marcus Cooley

Marcus Cooley


Sanat Bölümü, Kameraman, Animasyon

Marcus Cooley, sanat bölümü, kameraman, animasyon. Özgürlük Yürüyüşü (2014), The Night Before (2015), Star (2016), Survivor's Remorse (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.8 676
2017 Komedi Sanat Bölümü 4.7 66
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Sanat Bölümü
4.6 156
2016 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,654
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 53,709

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.5 232,057

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 437,599

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 177,679

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.2 322,133
2015 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,976

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 74,044

Müptela
2014 Dram Çeşitli 5.2 7,186
2014 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,908
2013 Biyografi Sanat Bölümü    
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 74,567
2013 Suç Sanat Bölümü 6.0 2,256
2013 Aile Sanat Bölümü 7.0 2,504
2013 Komedi Kameraman 7.8 19,677

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 112,565
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Çeşitli 6.3 148,853

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 582,421

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 317,379

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Animasyon 4.4 21,986
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,756

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 250,722
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018