Giriş Kayıt
Marcus Cooley

Marcus Cooley


Sanat Bölümü, Kameraman, Animasyon

Marcus Cooley, sanat bölümü, kameraman, animasyon. Özgürlük Yürüyüşü (2014), The Night Before (2015), Star (2016), Survivor's Remorse (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 4.7 66
2017 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.2 245
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Sanat Bölümü
4.6 156
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,529
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 53,125

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.5 229,130

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 426,706

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 175,740

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.2 320,101
2015 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,976

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 73,470

Müptela
2014 Dram Çeşitli 5.2 7,069
2014 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,846
2013 Biyografi Sanat Bölümü    
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 73,966
2013 Suç Sanat Bölümü 6.0 2,209
2013 Aile Sanat Bölümü 7.0 2,504
2013 Komedi Kameraman 7.8 19,549

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 112,036
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Çeşitli 6.3 147,874

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 578,393

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 315,472

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Animasyon 4.4 21,986
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,756

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 248,531
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018