Giriş Kayıt
Marie Blokhus

Marie Blokhus


Oyuncu

Marie Blokhus, oyuncu. (2011) Arme Riddere (2011), (2014) Yarış (2014), (2009) Upperdog (2009), (2016) Børning 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 526
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 105

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,314
2014 Aile Oyuncu 5.6 256

Rüzgarın Peşinde
2013 Dram Oyuncu 6.5 315
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,535
2009 Komedi Oyuncu 6.6 1,310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017