Giriş Kayıt
Marie Blokhus

Marie Blokhus


Oyuncu

Marie Blokhus, oyuncu. Side om side (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 185
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 105

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,314
2014 Aile Oyuncu 5.6 256

Rüzgarın Peşinde
2013 Dram Oyuncu 6.5 315
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,535
2009 Komedi Oyuncu 6.6 1,310
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017