Giriş Kayıt
Sunil Kashyap

Sunil Kashyap


Müzisyen, Müzisyen

Sunil Kashyap, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.9 94
2015 Dram Müzik 6.5 38
2013 Dram Müzik 5.5 17
2012 Dram Müzik 6.2 75
2012 Dram Müzik 5.9 92
2011 Romantik Müzik
Müzik
6.1 48
2010 Dram Müzik
Müzik
6.1 37
Film Altyazıları
Gold (3,998) Get Out (2,399) Logan (1,918) La La Land (1,233) The Age of Shadows (1,217) Split (1,216) Rings (1,163) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,019) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,606) The Last Kingdom (2,512) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Vikings (1,517) Game of Thrones (1,512) Supernatural (1,244)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017