Giriş Kayıt
Sunil Kashyap

Sunil Kashyap


Müzisyen, Müzisyen

Sunil Kashyap, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.9 94
2015 Dram Müzik 6.5 38
2013 Dram Müzik 5.5 17
2012 Dram Müzik 6.2 75
2012 Dram Müzik 5.9 92
2011 Romantik Müzik
Müzik
6.1 48
2010 Dram Müzik
Müzik
6.1 37
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017