Giriş Kayıt
Sunil Kashyap

Sunil Kashyap


Müzisyen, Müzisyen

Sunil Kashyap, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.9 94
2015 Dram Müzik 6.5 38
2013 Dram Müzik 5.5 17
2012 Dram Müzik 6.2 75
2012 Dram Müzik 5.9 92
2011 Romantik Müzik
Müzik
6.1 48
2010 Dram Müzik
Müzik
6.1 37
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018