Giriş Kayıt
Sunil Kashyap

Sunil Kashyap


Müzisyen, Müzisyen

Sunil Kashyap, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.9 94
2015 Dram Müzik 6.5 38
2013 Dram Müzik 5.5 17
2012 Dram Müzik 6.2 75
2012 Dram Müzik 5.9 92
2011 Romantik Müzik
Müzik
6.1 48
2010 Dram Müzik
Müzik
6.1 37
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017