Giriş Kayıt
Safak Baskaya

Safak Baskaya


Oyuncu

Safak Baskaya, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.1 851
2013 Dram Oyuncu 5.9 227
2011 Komedi Oyuncu 7.7 17,033
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,352
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,193
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018