Giriş Kayıt
Shaun Rey

Shaun Rey


Oyuncu

Shaun Rey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soygun
2017 Suç Oyuncu 7.3 36,714
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 175,793
2016 Komedi Oyuncu 4.5 31
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Komedi Oyuncu 5.6 14
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,677) Den of Thieves (3,236) Maze Runner: The Death Cure (2,951) Winchester (2,622) Hostiles (2,440) 12 Strong (1,904) A martfüi rém (1,876) Bleeding Steel (1,456) The Commuter (1,425) Submergence (1,216)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,200) Westworld (6,053) Supernatural (4,839) The Big Bang Theory (3,560) The Terror (3,055) Gotham (2,990) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,549) Arrow (2,514) The Flash (2,080) Krypton (1,788)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018