Giriş Kayıt
Shaun Rey

Shaun Rey


Oyuncu

Shaun Rey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soygun
2017 Suç Oyuncu 7.4 24,331
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 169,126
2016 Komedi Oyuncu 4.5 31
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350
2015 Komedi Oyuncu 5.6 14
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018