Giriş Kayıt
Denis Eyriey

Denis Eyriey


Oyuncu

Denis Eyriey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.6 308
2014 Oyuncu 6.0 134
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 26
2010 Dram Oyuncu 5.8 122
2010 Dram Oyuncu 6.1 280
2010 Komedi Oyuncu 5.7 262
2008 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,295) Assassin's Creed (5,554) Passengers (4,208) Doctor Strange (3,888) Allied (2,753) Split (2,482) Arrival (2,274) xXx: Return of Xander Cage (2,259) Forushande (2,048) Moana (1,776)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,953) Taboo (4,344) Arrow (3,951) Legion (3,698) Vikings (3,559) Blindspot (3,039) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,998) Suits (2,702) Black Sails (2,687) Sherlock (2,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017