Giriş Kayıt
Scott Donley

Scott Donley


Yapımcı

Scott Donley, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı 5.7 4,506
2017 Korku Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.7 110
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.1 1,016
2015 Komedi Yapımcı 6.8 700
2014 Dram Yapımcı    
2014 Aile Yapımcı 6.0 23

Yarınsız
2012 Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018