Giriş Kayıt
Darren Luckin

Darren Luckin


Oyuncu

Darren Luckin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 6

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 47,717
2016 Suç Oyuncu 6.1 2,520

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 115,099
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,112
2014 Komedi Oyuncu 4.8 1,654
2014 Aksiyon Oyuncu 2.9 787
2013 Suç Oyuncu 4.2 613
2013 Komedi Oyuncu 3.6 1,678
2013 Komedi Oyuncu    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,259
2012 Suç Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 2.6 3,658
2012 Komedi Oyuncu 5.9 16,064
2012 Suç Oyuncu 5.2 1,628

Striptizciler Vs Kurtadamlar
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,597
2012 Suç Oyuncu 3.4 182
2011 Fantastik Oyuncu 3.4 397
2011 Komedi Oyuncu 4.9 619
2010 Korku Oyuncu 3.7 800
2010 Komedi Oyuncu 2.1 365
2009 Fantastik Oyuncu 6.1 2,699

Yeşil Sokak Holiganları 2
2009 Suç Oyuncu 4.8 10,249
2008 Dram Oyuncu 6.7 10,443
2007 Aksiyon Oyuncu 6.9 16,909

Örgüt
2005 Suç Oyuncu 6.7 11,280

Futbol A.Ş.
2004 Suç Oyuncu 6.9 24,942
2003 Aksiyon Oyuncu 3.3 125

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 30,885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017