Giriş Kayıt
Peter Trabner

Peter Trabner


Oyuncu, Senarist

Peter Trabner, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.3 425
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
7.0 100
2014 Komedi Oyuncu 5.6 174
2014 Komedi Oyuncu 5.8 76
2013 Dram Oyuncu
Senarist
6.1 31
2013 Komedi Oyuncu 6.4 71
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
6.2 191
2011 Komedi Oyuncu 5.1 34
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,823
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017