Giriş Kayıt
Nickolas Wolf

Nickolas Wolf


Oyuncu

Nickolas Antonescu-Wolf, oyuncu. Nikki's List of Redikulusly Fun Things to Do Before He Dies (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nickolas Antonescu-Wolf
Boyu: 1.42 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.6 3,958
2014 Komedi Oyuncu 5.8 7,294

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 136,923

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 517,985
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 68,704

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 164,442
2013 Korku Oyuncu 3.3 18
2013 Dram Oyuncu 6.5 330

Garip İlişkiler
2013 Komedi Çeşitli 5.7 3,679
2013 Dram Oyuncu 4.9 10,290
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,475

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Oyuncu 5.7 107,006
2012 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.7 320
2011 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 11
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,108
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017