Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nickolas Wolf

Nickolas Wolf


Oyuncu

Nickolas Antonescu-Wolf, oyuncu. Nikki's List of Redikulusly Fun Things to Do Before He Dies (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nickolas Antonescu-Wolf
Boyu: 1.42 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.6 3,958
2014 Komedi Oyuncu 5.8 7,205

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 135,687

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 513,926
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 68,196

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 163,453
2013 Korku Oyuncu 3.3 18
2013 Dram Oyuncu 6.5 330

Garip İlişkiler
2013 Komedi Çeşitli 5.7 3,679
2013 Dram Oyuncu 4.9 10,239
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,417

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Oyuncu 5.7 106,345
2012 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.7 320
2011 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 11
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017