Giriş Kayıt
Nickolas Wolf

Nickolas Wolf


Oyuncu

Nickolas Antonescu-Wolf, oyuncu. Nikki's List of Redikulusly Fun Things to Do Before He Dies (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nickolas Antonescu-Wolf
Boyu: 1.42 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 324,342
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,420

Lise Macerası
2014 Komedi Oyuncu 5.8 8,233

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 147,261

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.5 551,768
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 73,999

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 173,447
2013 Korku Oyuncu 3.3 18
2013 Dram Oyuncu 6.5 330

Garip İlişkiler
2013 Komedi Çeşitli 5.7 3,679
2013 Dram Oyuncu 5.0 10,679
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,986

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Oyuncu 5.7 112,052
2012 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.7 320
2011 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 11
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,606
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018