Giriş Kayıt
Andrew Elias

Andrew Elias


Oyuncu

Andrew Elias, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 1,743
2015 Komedi Oyuncu 7.4 63
2013 Komedi Oyuncu 5.5 1,281
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu 4.7 55
2011 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018