Giriş Kayıt
Miguel Cravo

Miguel Cravo


Yönetmen Asistanı

Miguel Cravo, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 100
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 33
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 107
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 315
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 1,264
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 115
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018