Giriş Kayıt
Stephen A. Chang

Stephen A. Chang


Oyuncu

Stephen Alexander Chang, oyuncu. A Fractured Life (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Alexander Chang
Diğer Bir İsmi: Stephen Chang
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.3 61
2015 Dram Oyuncu 7.8 38
2015 Dram Oyuncu 7.2 707
2013 Komedi Oyuncu 8.3 513
2013 Macera Oyuncu 5.6 630
2010 Komedi Oyuncu 6.9 15,116
2009 Suç Oyuncu 8.4 22,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017