Giriş Kayıt
Andrew Pettit

Andrew Pettit


Sesler

Andrew Pettit, sesler.

Takma İsmi: Andy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sesler 5.9 250

Yeryüzünün Kraliçesi
2015 Dram Sesler 6.4 4,093
2014 Komedi Sesler 4.3 367
2014 Dram Sesler 6.0 252

Bana Bak Philip
2014 Komedi Sesler 6.3 4,745
2012 Komedi Sesler 6.3 768
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017