Giriş Kayıt
Milo Shandel

Milo Shandel


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Mr. Young (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.6 2,756
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 74
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 58,646
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,534
2016 Gizem Oyuncu 7.0 319
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,108
2015 Dram Oyuncu 4.2 553
2015 Aile Oyuncu 4.2 333
2015 Komedi Oyuncu 6.5 691
2014 Komedi Oyuncu 5.4 2,612
2014 Dram Oyuncu 8.5 6,710
2011 Komedi Oyuncu 6.3 1,226
2011 Komedi Oyuncu 5.7 925
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018