Giriş Kayıt
Milo Shandel

Milo Shandel


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Mr. Young (2011), (2014) Zapped (2014), (2015) A Novel Romance (2015), (2017) Okja (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 527
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,534
2017 Dram Oyuncu    
2016 Gizem Oyuncu 7.0 319
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,090
2015 Dram Oyuncu    
2015 Aile Oyuncu 4.2 333
2015 Komedi Oyuncu 6.5 691
2014 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2014 Dram Oyuncu 8.6 5,116
2011 Komedi Oyuncu 6.3 1,226
2011 Komedi Oyuncu 5.7 925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017