Giriş Kayıt
Kurt Ostlund

Kurt Ostlund


Oyuncu

Kurt Ostlund, oyuncu. Mr. Young (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Oyuncu    
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,852
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 3.3 661
2011 Komedi Oyuncu 5.7 925
Film Altyazıları
Live by Night (9,470) Why Him? (6,581) Rogue One (3,351) Resident Evil: The Final Chapter (3,318) Patriots Day (2,377) Assassin's Creed (2,094) Hidden Figures (1,994) Paterson (1,294) Split (1,237) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,062) Black Sails (4,169) Into the Badlands (3,215) Legion (2,374) The 100 (2,127) Vikings (1,811) Taken (1,535) The Originals (1,455) Designated Survivor (1,442) Game of Thrones (1,385)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017