Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gemma Randall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.0 58
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,513
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,102
2016 Dram Sanat Bölümü 7.7 3,662
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 141,134
2014 Dram Sanat Bölümü    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,698
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,493
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 7,737
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017