Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gemma Randall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Five (2016), A (2010), (2017) Goodbye Christopher Robin (2017), (2017) Howards End (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.2 520
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 12,023
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,382
2016 Dram Sanat Bölümü 7.7 4,724
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 145,334
2014 Dram Sanat Bölümü    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,698
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,677
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 8,209
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 9,124
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018