Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gemma Randall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü    
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 612
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 2,360
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 135,944
2014 Dram Sanat Bölümü    
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,513
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,265
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 7,132
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 7,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017