Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Gemma Randall, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü    
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 742
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 2,466
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 137,358
2014 Dram Sanat Bölümü    
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,605
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,321
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 7,279
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 7,957
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017