Giriş Kayıt
Gemma Randall

Gemma Randall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gemma Randall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. A (2010), The Five (2016), (2017) Goodbye Christopher Robin (2017), (2017) Howards End (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.2 520
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 10,468
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,324
2016 Dram Sanat Bölümü 7.7 4,405
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 282

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 144,437
2014 Dram Sanat Bölümü    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 4,698
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 472

A
2010 Dram Sanat Bölümü 7.4 4,622
2006 Suç Sanat Bölümü 8.0 8,089
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,944
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,342) Hostiles (2,757) Den of Thieves (2,712) Maze Runner: The Death Cure (2,195) 12 Strong (2,030) Wildling (1,780) Peter Rabbit (1,039) The Commuter (1,031) Submergence (901) A Quiet Place (757)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018