Giriş Kayıt
Joana Metrass

Joana Metrass (29)


Oyuncu

Joana Metrass, 01 Ocak 1988 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1988
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 209,721

Dracula: Başlangıç
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 151,132
2014 26 Gerilim Oyuncu 9.4 9

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 183,322
2011 23 Dram Oyuncu 6.2 99
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017