Giriş Kayıt
Joana Metrass

Joana Metrass (29)


Oyuncu

Joana Metrass, 01 Ocak 1988 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1988
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 196,925

Dracula: Başlangıç
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 145,602
2014 26 Gerilim Oyuncu 9.4 9

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 177,217
2011 23 Dram Oyuncu 6.2 99
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,548) Assassin's Creed (8,417) Doctor Strange (4,664) Allied (4,036) Moana (2,772) Forushande (2,507) Arrival (2,409) Split (2,368) Lion (2,015) Hacksaw Ridge (1,670)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,250) The Flash (4,701) Vikings (3,811) Supernatural (3,062) Blindspot (2,555) Suits (2,331) Sherlock (2,217) The Big Bang Theory (1,806) The Expanse (1,636) The Vampire Diaries (1,533)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017