Giriş Kayıt
Joana Metrass

Joana Metrass (29)


Oyuncu

Joana Metrass, 01 Ocak 1988 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1988
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 200,972

Dracula: Başlangıç
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 147,748
2014 26 Gerilim Oyuncu 9.4 9

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 179,484
2011 23 Dram Oyuncu 6.2 99
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017