Giriş Kayıt
Joana Metrass

Joana Metrass (29)


Oyuncu

Joana Metrass, 01 Ocak 1988 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1988
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 215,524

Dracula: Başlangıç
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 153,544
2014 26 Gerilim Oyuncu 9.4 9

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.9 186,479
2011 23 Dram Oyuncu 6.2 99
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017