Giriş Kayıt
Alexander Wang

Alexander Wang


Oyuncu, Kostümcü

Alexander Wang, oyuncu, kostümcü. Zoolander 2 (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2016 Müzik Kostüm Bölümü 8.2 186
2016 Komedi Oyuncu 4.7 55,679

Matmazel C
2013 Belgesel Oyuncu 5.7 419
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 1,300
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018