Giriş Kayıt
Pantea Bahram

Pantea Bahram


Oyuncu

Pantea Bahram, oyuncu. Çarşamba Ateşi (2006), Asb heyvan-e najibi ast (2011), Tabagheye hasas (2014), Hich (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.8 646
2011 Komedi Oyuncu 7.0 1,076
2010 Komedi Oyuncu 7.1 742
2010 Oyuncu 5.2 342
2010 Savaş Oyuncu 6.2 113
2009 Dram Oyuncu 3.5 11

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,670

Çarşamba Ateşi
2006 Dram Oyuncu 7.9 5,053
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017