Giriş Kayıt
Amrit Maghera

Amrit Maghera


Oyuncu

Amrit Maghera, oyuncu. Angry Indian Goddesses (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 1,198
2015 Komedi Oyuncu 6.3 65
2014 Komedi Oyuncu 7.5 424
2014 Dram Oyuncu 6.3 70
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,266
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017