Giriş Kayıt
Amrit Maghera

Amrit Maghera


Oyuncu

Amrit Maghera, oyuncu. Angry Indian Goddesses (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 1,198
2015 Komedi Oyuncu 5.1 159
2014 Komedi Oyuncu 7.5 424
2014 Dram Oyuncu 6.3 70
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,397
Dizi Altyazıları
Vikings (13,783) Supernatural (5,877) Mr. Robot (5,429) The Big Bang Theory (4,641) Gotham (3,639) Game of Thrones (3,447) Arrow (2,665) The Flash (2,525) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,439) Shameless (2,380)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017