Giriş Kayıt
Amrit Maghera

Amrit Maghera


Oyuncu

Amrit Maghera, oyuncu. Angry Indian Goddesses (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 1,198
2015 Komedi Oyuncu 5.1 159
2014 Komedi Oyuncu 7.5 424
2014 Dram Oyuncu 6.3 70
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,465
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,588) Den of Thieves (3,187) Maze Runner: The Death Cure (2,917) Winchester (2,609) Hostiles (2,410) 12 Strong (1,886) A martfüi rém (1,833) Bleeding Steel (1,429) The Commuter (1,403) Submergence (1,209)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,025) Westworld (5,386) Supernatural (4,826) The Big Bang Theory (3,525) The Terror (2,996) Gotham (2,959) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,519) Arrow (2,485) The Flash (2,056) Krypton (1,773)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018