Giriş Kayıt
David Schütter

David Schütter


Oyuncu

David Schütter, oyuncu. Porn Punk Poetry (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 4.7 175
2016 Komedi Oyuncu 5.5 162
2016 Dram Oyuncu 4.8 28

Genciz, Güçlüyüz
2014 Dram Oyuncu 7.3 966
2013 Dram Oyuncu 5.1 299
2006 Suç Oyuncu 7.1 129

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,968
Film Altyazıları
Black Panther (2,962) Cargo (2,488) Red Sparrow (2,371) True Crimes (1,785) Game Night (1,730) Ready Player One (1,395) Deadpool (1,292) Avengers: Infinity War (991) Annihilation (926) Den of Thieves (920)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,215) Supernatural (6,766) La casa de papel (4,690) Gotham (3,497) Arrow (3,417) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,383) The 100 (3,212) 13 Reasons Why (3,049) The Flash (2,542) Lucifer (2,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018