Giriş Kayıt
David Schütter

David Schütter


Oyuncu

David Schütter, oyuncu. Porn Punk Poetry (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.5 22
2016 Komedi Oyuncu 5.5 162
2016 Dram Oyuncu 4.8 28
2014 Dram Oyuncu 7.3 966
2013 Dram Oyuncu 5.1 299
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,773
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017