Giriş Kayıt
Charlie Ebbs

Charlie Ebbs


Oyuncu

Charlie Ebbs, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 9.1 43
2015 Dram Oyuncu 6.6 98
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 179
2013 Dram Oyuncu 8.4 37

Kusursuz Patron
2013 Suç Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 4.8 25
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu 4.4 26
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017