Giriş Kayıt
Charlie Ebbs

Charlie Ebbs


Oyuncu

Charlie Ebbs, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 9.1 43
2015 Dram Oyuncu 6.6 98
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 179
2013 Dram Oyuncu 8.4 37

Kusursuz Patron
2013 Suç Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 4.8 25
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu 4.4 26
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018