Giriş Kayıt
Charlie Ebbs

Charlie Ebbs


Oyuncu

Charlie Ebbs, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 14,034
2015 Biyografi Oyuncu 9.1 43
2015 Dram Oyuncu 6.6 98
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 179
2013 Dram Oyuncu 8.4 37

Kusursuz Patron
2013 Suç Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 4.8 25
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu 4.4 26
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018