Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Na-eun Go

Na-eun Go (35)


Oyuncu

Se-jung Kang, 15 Ocak 1982 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Neo-neun Pet (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Se-jung Kang
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1982
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.2 9
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 131
2012 Dram Oyuncu    
2011 29 Komedi Oyuncu 5.8 665
2009 Aile Oyuncu 8.1 10
2007 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017