Giriş Kayıt
Na-eun Go

Na-eun Go (35)


Oyuncu

Se-jung Kang, 15 Ocak 1982 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Neo-neun Pet (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Se-jung Kang
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1982
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.2 9
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 131
2012 Dram Oyuncu    
2011 29 Komedi Oyuncu 5.8 665
2009 Aile Oyuncu 8.1 10
2007 Dram Oyuncu    
2006 24 Dram Oyuncu 7.1 16
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017