Giriş Kayıt
Justiin A. Davis

Justiin A. Davis


Oyuncu

Justiin Antyone Davis, oyuncu.

Gerçek İsmi: Justiin Antyone Davis
Diğer Bir İsmi: Justiin Davis
Takma İsmi: Jay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 7.6 14
2017 Komedi Oyuncu 3.7 254
2016 Komedi Oyuncu 5.8 2,699
2010 Suç Oyuncu 8.6 150,433

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 163,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018