Giriş Kayıt
Heath Cullens

Heath Cullens


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Heath Cullens, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Deadbeat (2014), You're the Worst (2014), In Security (2013), (2005) It's Always Sunny in Philadelphia (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.2 27
2014 Komedi Yönetmen 8.2 17,481
2014 Komedi Yönetmen 7.5 3,507
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 665
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
   
2005 Komedi Yönetmen 8.8 151,118
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017