Giriş Kayıt
Heath Cullens

Heath Cullens


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Heath Cullens, yönetmen, yapımcı, oyuncu. It's Always Sunny in Philadelphia (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.2 27
2014 Komedi Yönetmen 7.6 3,390
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 665
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
   
2005 Komedi Yönetmen 8.8 146,637
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017