Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), Harlots (2017), SS-GB (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 7.5 1,609
2017 Aksiyon 0 6.6 1,397

Florence
2016 Biyografi 0 6.9 32,984
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 26,601
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 81,404
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 223,387
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 55,467
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 549,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017