Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), Harlots (2017), SS-GB (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 8.2 721
2017 Dram 0 7.6 2,326
2017 Aksiyon 0 6.6 1,397

Florence
2016 Biyografi 0 6.9 36,810
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 27,314
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 83,327
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 231,290
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 56,846
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 559,693
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017