Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), Harlots (2017), SS-GB (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 8.2 721
2017 Dram 0 7.6 2,812
2017 Aksiyon 0 6.6 1,397

Florence
2016 Biyografi 0 6.9 40,126
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 27,610
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 85,330
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 241,094
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 58,169
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 569,966
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018