Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), The Interceptor (2015), Umudun Peşinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon 0 7.5 93
2017 Dram 0    

Florence
2016 Biyografi 0 6.9 26,394
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 26,055
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 79,515
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 216,811

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 54,229
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 540,689
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017