Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), SS-GB (2017), The Interceptor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon 0 6.6 904
2017 Dram 0    

Florence
2016 Biyografi 0 6.9 29,345
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 26,162
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 79,918
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 218,317

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 54,462
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 542,972
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017