Giriş Kayıt
Paige Copsey

Paige Copsey


Yapım Yöneticisi

Paige Lian Copsey, yapım yöneticisi. Çılgın Joe (2013), Florence (2016), The Interceptor (2015), Umudun Peşinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paige Lian Copsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0    

Florence
2016 Biyografi 0 7.0 19,996
2015 Dram 0 6.1 722
2014 Komedi Çeşitli 6.4 25,852
2014 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 22

Umudun Peşinde
2013 Biyografi 0 7.6 78,720
2013 Suç 0    

Zamanda Aşk
2013 Dram 0 7.8 214,327

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 53,848
2012 Aksiyon Çeşitli 7.8 537,170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017