Giriş Kayıt
Ken Price

Ken Price


Oyuncu

Ken Price, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu
7.7 32
2015 Dram Oyuncu 6.0 5,281

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu
0
7.3 22,987
2014 Aile Oyuncu
Çeşitli
4.9 142
2014 Gerilim Oyuncu 4.4 308
2011 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
4.0 979
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018