Giriş Kayıt
Ken Price

Ken Price


Oyuncu

Ken Price, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 5,281

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu
0
7.3 20,955
2014 Aile Oyuncu
Çeşitli
4.9 142
2014 Gerilim Oyuncu 4.4 308
2011 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
4.0 979
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017