Giriş Kayıt
Jessica Cheek

Jessica Cheek


Oyuncu, Kameraman

Jessica Cheek, oyuncu, kameraman.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu
Kameraman
   
2013 Korku Oyuncu 3.3 18
2012 Korku Oyuncu 8.1 3,472
2011 Korku Oyuncu 6.7 9
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018