Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 203,265

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 92,326

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 151,625

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 390,696

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 240,099

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 449,152

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 500,116

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 597,498

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 222,215
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 59,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017