Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Gizem Görsel Efekt 8.4 149,154

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 361,157

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 212,538

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 96,003

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 154,687

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 400,093

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 244,724

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 463,201

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 511,198

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 610,240

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 225,418
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,258,853
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 60,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017