Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 208,345

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 94,323

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 153,209

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 396,043

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 242,500

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 455,167

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 506,315

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 604,277

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,946
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 60,129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017