Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 177,574

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 84,971

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 146,126

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 373,555

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 232,903

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 430,856

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,283

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 576,411

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 216,920
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 57,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017