Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.3 210,182

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 378,331

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 217,105

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 97,769

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 156,013

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 405,133

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 246,809

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,101

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 515,997

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 616,647

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 226,984
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 61,096
Dizi Altyazıları
Vikings (12,086) Shameless (6,955) Black Mirror (5,743) The Flash (4,123) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,472) Bron/Broen (1,135) Supergirl (1,099) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,027)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018