Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 183,844

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 86,575

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 147,288

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 376,681

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 234,157

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 433,692

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 485,488

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 579,869

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 217,821
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 58,038
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,871) The Expanse (7,418) Taboo (7,364) Legion (6,036) Arrow (5,796) The Big Bang Theory (5,575) Vikings (4,452) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,782) Suits (2,602)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017