Giriş Kayıt
Jonathan Moulin

Jonathan Moulin


Görsel Efekt, Animasyon

Jonathan Moulin, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 190,482

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 88,208

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,267

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 380,048

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 235,653

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 437,359

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 489,208

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 583,986

Sammy'nin Maceraları 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.7 1,435

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 218,913
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
4.1 161
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 58,344
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017