Giriş Kayıt
William Tims

William Tims


Kameraman, Set Dekoratörü

William Tims, kameraman, set dekoratörü. See No Evil 2 (2014), (2015) The Marine 4: Moving Target (2015), (2015) Numb (2015), (2012) Ölümcül Geçmiş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu 0    
2015 Gizem Çeşitli 5.6 1,051

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 137,100
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,353
2015 Aksiyon 0 3.5 1,000
2014 Korku Çeşitli 4.8 4,007

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 119,920
2014 Dram Set Dekoratörü    
2014 Komedi Kameraman 5.9 844
2013 Most Popular by Genre Kameraman    
2013 Müzik Kameraman 7.2 13,676
2013 Dram Kameraman    
2013 Dram Çeşitli 7.7 20,091

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Çeşitli    

Ölümcül Geçmiş
2012 Korku Çeşitli 3.4 1,307
2012 Suç Oyuncu
Çeşitli
   
2012 Aile Çeşitli    
2012 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 8

Baskı
2011 Suç Kameraman 4.6 1,196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017