Giriş Kayıt
William Tims

William Tims


Kameraman, Set Dekoratörü

William Tims, kameraman, set dekoratörü. See No Evil 2 (2014), (2015) Numb (2015), (2015) Denizci 4: Beklenmedik Hedef (2015), (2012) Ölümcül Geçmiş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç 0 6.8 18
2017 Komedi Taşıma Bölümü
Çeşitli
6.9 32
2017 Korku 0 4.7 6,939
2017 Dram 0 5.7 122
2015 Gizem Çeşitli 5.6 1,707

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 154,188

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,353
2015 Aksiyon 0 3.5 1,670
2014 Korku Çeşitli 4.8 4,915

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 129,992
2014 Dram Set Dekoratörü    
2014 Komedi Kameraman 5.9 1,116
2013 Dram Kameraman 6.0 593
2013 Müzik Kameraman 7.2 13,954
2013 Dram Kameraman    
2013 Dram Çeşitli 7.6 21,587

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Çeşitli 3.3 37,311

Ölümcül Geçmiş
2012 Korku Çeşitli 3.4 1,307
2012 Suç Oyuncu
Çeşitli
   
2012 Aile Çeşitli    
2012 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 8

Baskı
2011 Suç Kameraman 4.6 1,196
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018