Giriş Kayıt
Rylan Morris Scherer

Rylan Morris Scherer


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Rylan Morris Scherer, kameraman, sanat bölümü, oyuncu, görüntü yönetmeni. Pandora's Promise (2013), (2014) I Origins (2014), (2012) Eden (2012), (2013) Vice (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rylan Scherer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.4 96,796
2013 Belgesel Kameraman 6.9 133
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.9 3,717
2013 Belgesel Kameraman 7.4 1,574
2012 Suç Kameraman 6.7 7,329
2011 Dram Kameraman 5.6 1,696
2011 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 585
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018