Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rylan Morris Scherer

Rylan Morris Scherer


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Rylan Morris Scherer, kameraman, sanat bölümü, oyuncu, görüntü yönetmeni. Pandora's Promise (2013), (2014) I Origins (2014), (2012) Eden (2012), (2013) Vice (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rylan Scherer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.3 81,850
2013 Belgesel Kameraman 6.9 133
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.9 2,949
2013 Belgesel Kameraman 7.4 1,574
2012 Suç Kameraman 6.7 6,598
2011 Dram Kameraman 5.6 1,696
2011 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.7 585
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017