Giriş Kayıt
Jason Ralph

Jason Ralph (31)


Oyuncu

Jason Ralph, 07 Nisan 1986 McKinney, Texas, ABD doğumlu oyuncu. The Magicians (2015), Those People (2015), Better Off Single (2016), (2015) Aquarius (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1986
Doğum Yeri: McKinney, Texas, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 4.2 592
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,772
2015 29 Dram Oyuncu 6.5 2,793
2015 Dram Oyuncu 7.5 26,343

En Şiddetli Sene
2014 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 53,887
2014 Dram Oyuncu 7.6 14,578
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,794
2013 27 Komedi Oyuncu 5.1 865
2010 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,740

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 128,636
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018