Giriş Kayıt
Anna Karakalou

Anna Karakalou


Oyuncu

Anna Karakalou, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 4.2 310
2016 Gerilim Çeşitli 4.6 122
2015 Korku Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 8.4 92
2008 Komedi Çeşitli 6.4 151,759
Film Altyazıları
Live by Night (10,156) Resident Evil: The Final Chapter (8,850) Hidden Figures (4,696) Rogue One (4,335) Patriots Day (4,268) Assassin's Creed (3,777) Split (3,501) Allied (3,464) Paterson (3,299) Why Him? (2,251)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017