Giriş Kayıt
Anna Karakalou

Anna Karakalou


Oyuncu, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Anna Karakalou, oyuncu, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sanat Bölümü 5.2 3,445
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.1 145
2016 Komedi Çeşitli 4.2 314
2016 Gerilim Çeşitli 4.5 126
2015 Korku Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 8.4 92
2008 Komedi Çeşitli 6.4 161,977
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018