Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), So You Think You Can Dance (2005), Kitchen Nightmares (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 21,794

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 36,543
2011 Komedi Müzik 8.7 22,021
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 10,094
2010 Reality-TV Müzik 4.0 683
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,465
2007 Reality-TV Müzik 7.4 8,566
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 9,363
2002 Game-Show Müzik 4.2 19,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017