Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), So You Think You Can Dance (2005), Kitchen Nightmares (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 20,265

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 35,603
2011 Komedi Müzik 8.7 20,342
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 9,951
2010 Reality-TV Müzik 3.9 675
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,295
2007 Reality-TV Müzik 7.4 8,210
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 8,939
2002 Game-Show Müzik 4.2 19,493
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017