Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), So You Think You Can Dance (2005), Kitchen Nightmares (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 19,626

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 35,393
2011 Komedi Müzik 8.7 19,867
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 9,885
2010 Reality-TV Müzik 3.9 675
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,239
2007 Reality-TV Müzik 7.4 8,144
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 8,939
2002 Game-Show Müzik 4.2 19,493
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017