Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), Kitchen Nightmares (2007), So You Think You Can Dance (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 23,836

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 37,796
2011 Komedi Müzik 8.6 24,689
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 10,535

Aşırı Pintiler
2011 Reality-TV Müzik 5.2 341
2010 Reality-TV Müzik 4.0 683
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,682
2007 Reality-TV Müzik 7.4 9,054
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 9,497
2002 Game-Show Müzik 4.2 20,179
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018