Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), Kitchen Nightmares (2007), So You Think You Can Dance (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 22,226

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 36,844
2011 Komedi Müzik 8.7 22,711
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 10,253
2010 Reality-TV Müzik 4.0 683
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,465
2007 Reality-TV Müzik 7.4 8,667
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 9,423
2002 Game-Show Müzik 4.2 19,894
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017