Giriş Kayıt
Jack D. Elliot

Jack D. Elliot


Müzisyen, Müzisyen

Jack D. Elliot, müzisyen, müzisyen. Impractical Jokers (2011), The Voice (2011), Kitchen Nightmares (2007), So You Think You Can Dance (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Müzik 6.0 20,640

Yakın Tehdit
2011 Suç Müzik 5.3 35,675
2011 Komedi Müzik 8.7 20,651
2011 Reality-TV Müzik 6.7 42
2011 Game-Show Müzik 6.6 10,000
2010 Reality-TV Müzik 4.0 683
2010 Belgesel Müzik 7.0 5,329
2007 Reality-TV Müzik 7.4 8,280
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855
2005 Game-Show Müzik 6.8 8,939
2002 Game-Show Müzik 4.2 19,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017